رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مطرح کرد؛
نارضایتی ۸۰ درصدی شهروندان استان بوشهر از کیفیت نان

25 بهمن 1401
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ۸۰ درصدی شهروندان استان بوشهر از کیفیت نان نارضایتی دارند.

دکتر عیسی صفوی در دومین جلسه کمیته دیدبانی سلامت استان بوشهر با موضوع بهینه‌سازی نان اظهار داشت: این جلسه با هدف رصد و دیده‌بانی کیفیت نان استان بوشهر تشکیل‌شده است.
وی تصریح کرد: در گام بعد با تشکیل جلسات تخصصی با حضور سازمان‌های ذیربط و ذینفع به شکل تخصصی به آسیب‌شناسی و بهبود وضعیت نان استان خواهیم پرداخت که تمام سازمان‌های مرتبط با گندم، آرد و سایر اجزاء مرتبط با نان در این پروژه همکاری خواهند کرد.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس بررسی‌های میدانی بیش از ۸۰ درصد شهروندان استان از کیفیت نان رضایت ندارند.
دومین جلسه کمیته دیدبانی سلامت استان بوشهر با موضوع بهینه‌سازی نان و با حضور سازمان‌های جهاد کشاورزی، اداره استاندارد، صنعت، معدن و تجارت، معاونت بهداشتی دانشگاه، معاونت غذا و دارو و اتاق اصناف برگزار شد.

 

 


کلمات کلیدی:
امنیت.غذایی     دکتر.صفوی     بهینه.سازی.نان    

تاریخ بروز رسانی:   25 بهمن 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >