دکتر عیسی صفوی در ششمین نشست کارگروه آرد و نان کامل استان بوشهر اظهار داشت: نان سبوسدار به معنای نان کامل نیست مطابق سند ملی امنیت غذایی کشور باید تمام استانهای کشور نان کامل تولید کنند.
دبیر کارگروه آرد و نان کامل استان بوشهر افزود: بر اساس این سند نان کامل نانی است که در کنار سبوسگیری ۵ درصد سایر ریزمغذیهای موردنیاز بدن را داشته باشد در همین راستا استان بوشهر مجوز ۴ نانوایی جهت تولید نان کامل را داده شده است.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: انتظار میرود تا مهرماه چرخه تولید نان کامل در استان بوشهر تکمیل شود.