رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، استان بوشهر قطب صادرات محصولات غذایی دریایی و خرما و همچنین پروتئین سفید است.
دکتر عیسی صفوی اظهار داشت: مطالعات انجام شده در زمینه عدم امنیت غذایی کشور مربوط به سالهای قبل ۱۳۹۵ است.
عضو هیئتعلمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: در یک فرایند ۱۰ ساله تعداد مرغداریها ،پرورش میگو، تولیدات و صادرات خرما استان شاهد افزایش قابلتوجهی بوده است.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه افزود: استان فقط در تولید پروتئین قرمز و میوهجات وابستگی نسبی دارد.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: بر اساس مطالعاتی که پایه آنها میزان حاصلخیزی خاک، میزان حجم آب و سطح زمینهای قابلکشت است، در تیررس عدم امنیت غذایی است.